3-4 89 min Simon ass Andreas

Laget: Hampus - Patrik, Wallnér, Kevin, Zakaria - Andreas, Petter, Simon - Hultenius, Anders, Ricky
På bänken: Jens, Amber, Henke, Hugosson
Återbud från Savane och Anders samt Hugosson krassliga. Anders fick börja eftersom Jens kom sent.
Jämn början där vi kändes lite farligare när vi väl kom upp. Vi har ett par bra lägen där Hultenius kommer fri men skjuter strax utanför. Simon sulfintar sig fri men målvakten kommer ut snabbt och räddar. Efter en halvtimma får vi en frispark till höger om straffområdet. Andreas slår in bollen och den hamnar framför Jens som slår in 1-0. Vi har ett par bra chanser men får inte till avsluten. City har en riktig farlighet där de träffar ribbans underkant efter ett kanonskott strax utanför straffområdet.
Andra halvlek börjar vi bedrövligt. City sätter en högre press och förlorar boll alldeles för lätt. Efter halvla halvleken kontrar City och slår bollen in i straffområdet där kommer Zakaria i kamp med en Cityspelare och Cityspelaren faller och dommaren dlåser straff och visar ut Zakaria. Enligt Zakaria (och andra) är han först på bollen. Hampus räddar straffen men bollen går direkt ut till straffskytten som kan slå in returen. Efter utvisningen spelar vi 3-3-3 och får ett bättre spel än innan men 5 minuter senare får City en hörna där de skjuter och bollen tar på Hultenius som styr bollen i eget mål. Inom 5 minuter gör City ytterligare 2 mål på omställningar där deras sista mål är snyggt där deras spelare lobbar över 2 av våra backar och gör mål. Snyggt men dåligt försvarsspel av oss. Strax efter får vi en frispark runt mittlinjen till vänster. Wallnér tar den snabbt till Simon som dribblar sig in i straffområdet och skjuter in bollen i bortre burgaveln. I slutminuten får vi en frispark till vänster om straffområdet. Andreas slår in bollen och Simon skarvar bollen i mål.
Matchen slutar 4-3 till City efter en okey första halvlek och en stundtals riktigt dålig andra halvlek även om den blev bättre när vi var en man mindre.